10 komentářů u „Náš Rychvald 2/2015

  1. Kormendy 7.7.2015 at 20:04

    Jsem nadšen v dobrém slova smyslu. Je to ještě lepší než Kriminální policie pátrá a zasahuje!

    • nika 8.7.2015 at 16:49

      Já jsem zklamán a velmi. Zloba, nenávist…..v příštím čísle se dovíme, že v dětství paní starostka přejela na kole žížalu, dodnes nebyla za to potrestána ani ona, ani její rodina a je nutné seznámit veřejnost s touto skutečností.!

      • občan 9.7.2015 at 16:22

        Pravda, Náš Rychvald asi nezíská na cenu Novinář roku, ale cením si toho, že u zpráv je jasné, kdo to píše, čili pisatelé jsou si vědomi všech možných právních důsledků. Takže kdo z těch o kterých se píše se cítí být poškozen, má právo se bránit soudně. Mám ale dojem, že to nikdo neudělá, protože v „plátku“ jsou napsány věci, které se staly a o kterých se prostě v Rychvaldě „ví“ a představitelé města si musí být vědomi toho, že jsou veřejnými činiteli. Lidé si jich všímají a snad i mají právo je nějak kontrolovat ( vždyť je platíme ze svých daní).
        A paní starostka, pokud po těch „žížalach“ kdysi jezdila se nemůže divit, že to někdo vytáhne, je na očích….atd. atd. atd. atd.
        To je úsměvný komentář, ale pokud vážně, tak ale co mě šokovalo, je obrovská míra nepotismu!!!!! a to nejsme na Sicílii, ale v Rychvaldě….

  2. Jan Vavříček 7.7.2015 at 21:53

    Teď jsem si NR-2 dočetl.
    Můj názor na velkou část obsahu asi nejlépe vystihuje věta: Nesouhlasím s tím, co říkáte, ale až do smrti budu hájit Vaše právo to říkat.
    Celkově bych řekl, že úroveň od minulého čísla klesla (jak formou tak obsahem) – jsou to víc drby a pomluvy než seriózní informace. Některé body jsou určitě zajímavé a závažné, ale třeba sčítání odměn jednotlivých lidí mi už přijde trochu chucpe (pozn: konečně mám příležitost použít tohle slovo 🙂).
    Každopádně jsem rád, že v Rychvaldě existuje tenhle alternativní občasník, který snad pomůže lidi vtáhnout do dění … ale neměl by je zhnusit, jak se to podařilo jiným na celostátní úrovni.

    • nika 8.7.2015 at 16:59

      Naprosto souhlasím s názorem pana Vavříčka . Za sebe dodávám, že mě zneklidňuje štvavá atmosféra mezi zastupiteli města. Rychvalďané si zvolili 15 členů zastupitelstva, aby pracovali pro město a ne aby se mediálně napadali. Zakončil bych moudrem z péra mi neznámého autora: Silní lidé odpouštějí, slabí lidé se mstí.

    • volič 21.10.2015 at 18:22

      DD!
      Kdy bude trojka NR?
      Díky

  3. franc 11.7.2015 at 15:48

    Pane Nika jste muz nebo zena …. me vice znepokuje ze ve vedeni mesta jsou lide kteri tam jsou pro koryta a zasadi se aby kapalo a teklo tim spravnym smerem …. a lide kteri na to upozornuji delaji dobre neni to msta ale otevirani oci

  4. taťka 64 13.7.2015 at 14:29

    Drahý(á) Niko,věřím ,že zastupitelé odpouštět umí.,nepřipadá mi to jako slabá msta,ale opravdu jak
    píše Franc,pootevírání očí těm ,kteří jako já , historickopolitický vývoj pozpátku asi tak pět let neznali.
    A co si dovolují někteří zastupitelé dovolují vůči lidem(mám tím na mysli chování na zastupitelstvech,kdy se protestujícímu občanu usmívají bezelstně do tváře,poučují kde a kterým světovým směrem má sbírat inspirace ,aby byl v obraze ,na připomínky reagují vyhýbavě až směšně) je do nebe volající výraz arogance.Takové zastupitele si lidé nezvolili,protože tito se před volbami takto nechovali.Naše smůla a tak nám třeba.Máme 3 roky na to abychom je sledovali,hodnotili,chodili na zastupitelstva a pak si znovu vybrali nejen strany,ale hlavně osobnosti
    Rychvaldu.A teď k p.Vavříčkovi.Neznám význam tvého slova chucpe a nenašel jsem jej ani ve slovníku.Není však na škodu vyčíslit jak velké srdce a za kolik kaček ho mají jmenovaní zastupitelé,
    protože si nemusíme nalhávat,že o prachy jde vždy až na prvním místě a je zajímavé a až nechutné
    jak se funkcičky a korunky bezostyšně a bez jakýchkoliv skrupulí kutálejí jedním směrem.Sice legálně,zato však jen pro ty se silným žaludkem.A toto může rychvalďák klidně vědět.to jsou fakta.

    • nika 14.7.2015 at 02:25

      1.Děkuji za krásné oslovení
      2.Baví mě pátrání po mém pohlaví. Napovím – zkratky mého příjmení a jména
      3.historické dění v politice našeho města sleduji mnoho let a ujišťují Vás, že jsme měli již mnohem horší vedení města
      4.Já osobně nemám problém s paní starostkou, ale velký s Absolonem a Sitkem a rovněž Kubasem
      5.nezávidím peníze nikomu a zvláště ne těm, kteří pracují již dlouhodobě i za jiných vedení města, byť jsou členy jedné rodiny. Většina lidí se neangažuje nikde a ani o funkce nestojí, protože by pak nemohli kritizovat a navíc by přišli o hodně volného času
      6. Abych byl spravedlivý tak pan Skřižala mi nevadí jako mladý, pohledný oddávající, ale mám již problém s jeho působením ve vedení kontrolního výboru, toto místo by měla mít opozice.
      7. Vysvětlení slova
      Slovo původem z hebrejštiny: drzost, troufalost, cynismus, arogance apod. v nebývalé míře. Chucpe popisuje drzé, výsměšné chování, které se ovšem formálně zdá být korektní.
      Soudí ho za vraždu rodičů a on žádá soud, aby byl k němu shovívavý, protože je sirotek! To je ale chucpe!
      Závěr: závist je zlá. Závidíme peníze, postavení, funkce, ale práci s tím spojenou nezávidí nikdo.

      • volič 14.7.2015 at 16:33

        Zajímavě se shodneme, hlavně s bodem 3. a hlavně 5.. Jinak můžete rozvést bod č.4. Proč?

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka