Volby 2013: Strana svobodných občanů

Následující text vyjadřuje čistě můj osobní názor a postoj.

Dlouhou dobu jsem přemýšlel, zda-li mám na tyto stránky umisťovat můj osobní postoj k nadcházejícím volbám a moje rozhodnutí koho budu volit. Nakonec jsem se rozhodl, že sepíšu své důvody a snad někomu pomůžu s jeho volbou.

Jak už název článku napovídá, rozhodl jsem se volit Svobodné (Stranu svobodných občanů).

Primární důvody, které mě vedou k tomuto rozhodnutí:

  • Jsem pravicově smýšlející člověk – poslední vláda „pravicových“ stran se tak rozhodně nechovala. Pravicovost pro mě znamená „méně státu/daní, více vlastní svobody/odpovědnosti„.
  • Chci dát hlas klasické politické straně – různá nová uskupení nabalená na jednoho vůdce (Babiš, Okamura, Bobošíková) na mě nepůsobí dostatečně solidně a demokraticky.
  • Mám kritický postoj k Evropské unii – cítím se být evropanem, ale nelíbí se mi stav, do kterého se EU dostala a ani směr kam se dál posunuje (celá krize Eura / Řecka, dotace na cokoliv, multi-kulti, …).
  • Dlouhodobě sleduji výstupy / názory SSO a většinově se shodují s mým viděním světa.

Další stranou, která by také přiměřeně odpovídala mým preferencím je ODS. Tato strana bohužel pro mě neprošla dostatečnou obrodou po posledních aférách a kauzách.

Ať už sdílíte stejný pohled na svět jako já, nebo ne – hlavně jděte k volbám! Pořád to má cenu. Žádný hlas nepropadne – každý hlas je signál – každý je důležitý.


logo-svobodni_bile

Strana svobodných občanů

Vystoupení Svobodných v médiích:

 

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka