Co zajímavého píší volební kolegové?

Dnes jsem si řekl, že se podívám, co zajímavého píší ostatní volební kolegové – tím myslím ostatní volební strany, které se snažily získat vaše hlasy 15. a 16. října.

Ale moc jsem nepochodil – tedy moc jsem si nepočetl. Škoda. Názory jiných mě velmi zajímají.

Jen pro úplnost uvádím, kdo všechno se komunálních voleb účastnil: ODS, Suverenita, Občanská společnost, KSČM, TOP09, ČSSD a COEXISTENTIA.

Pátral jsem pochopitelně na internetu a zajímaly mě stránky a případné články místních sdružení.

U Suverenity a Coexistentie jsem se dopátral pouze stránek celé organizace/hnutí. Nic konkrétního o Rychvaldu se mi najít nepodařilo. Těmto stranám to budiž odpuštěno, jelikož nezískaly ani jeden mandát v zastupitelstvu města.

Zbytek volebních stran (s výjimkou Občanské společnosti pochopitelně 🙂 ), které již nějaký ten mandát získaly, ale nedopadl o moc lépe.

„Nejvíce“ se toho dá najít u ODS a TOP09. ODS má stránečku o své místní organizaci v Rychvaldu, a pak také Facebookovou skupinu. Místní organizace TOP09 má přímo svoje stránky, ale ty moc informací taky neposkytují. Asi jako jejich nejzajímavější část hodnotím „fotogalerii“ členů místní organizace.

S potěšením jsem rozkliknul odkaz, který mi nabídl Google na termín „rychvald KSČM“ s popisem, že jde o domovské stránky základní organizace KSČM. Nicméně stránky jsou právě ve výstavbě, takže zase nic.

U nejsilnější strany v zastupitelstvu (ČSSD) jsem byl pln očekávání, co všechno se nedozvím … bohužel jsem nenašel NIC. Již zmiňovaný Google se mi sice snažil vnutit odkaz na článek, kterak novou starostku vyhodili z ČSSD a pak něco o petici, ale k samotné místní organizaci VŮBEC NIC.

Musím připustit, že jsem (ne)činnosti ostatních dosti zklamán … ale možná existuje ještě jedno vysvětlení – chování ostatních je prostě normální a jen já jsem grafoman 🙂

1 komentář u „Co zajímavého píší volební kolegové?

  1. Jan Vavříček 9.1.2011 at 13:32

    Jen pro zajímavost jsem dnes znova prošel stránky volebních kolegů (konkurentů), zda-li se od sepsáni článku něco změnilo.
    S potěšením jsem zjistil, že místní KSČM má nové stránky (http://www.kscm-rychvald.cz), které vypadají velmi zdařile a aktuálně.
    Ostatní městské strany by se měli taky pochlapit a něco se svoji internetovou prezentací udělat.

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka