Vstoupil jsem do strany. Styď se! Slyšel jsem doma.

thumb-desperate_manJe to už lehce přes měsíc, co jsem vstoupil do politické strany. Vzhledem k tomu, že jsem byl v posledních komunálních volbách na kandidátce ODS, asi nebude překvapením, že jsem vstoupil právě do této strany – do ODS. Po prohraných volbách … “Je to rebel!

Jak nadpis napovídá, tak první oznámení nebylo doma provázeno bouřlivými ovacemi. Teď už je to dobré – žena mi zase tyká 🙂

Ale teď už vážně. Nevím jak to mají/měli jiní lidé, kteří jsou členy nějaké politické strany, ale já jsem k tomuto aktu potřeboval několik let. Myšlenka ve mě postupně uzrávala a finální rozhodnutí si vyžádalo pár měsíců. Možná je to i tím, že si uvědomuji, jak je tato věc dneska stigmatizující.

Proč jsem to udělal? Protože to chci změnit. Nelíbí se mi v jakém stavu je současná politika v ČR a dokud mám ještě sílu a chuť, tak s tím chci něco udělat. Uvidíme jak mi to půjde – už mám za sebou první exhibování na oblastním (okresním) sněmu strany – ještě že mám ty zkušenosti ze zastupitelstva, kde jsem se většinou taky ptal jen já.


Proč to sem píšu? Chtěl jsem jen, aby to bylo veřejně známo. Neplánuji tyto stránky přeměnit na hlásnou troubu rychvaldské ODS – na to má vlastní stránky. Pokud zde v budoucnu vložím nějaký článek, který je více politický než komunální (co když ale bude o komunální politice? 🙂 ), tak se jej pokusím dostatečně viditělně označit, aby si ho nemusel číst ten, kdo má s ODS problém.

Když nahlédnete na stránku Rychvaldské kontakty (kterou jsem nedávno vytvořil, abych někde shromáždil podstatné odkazy), tak konečně kromě TOP09 má i nějaká další strana webové stránky – rychvaldská ODS. Ostatní se stáhli do sociální pustiny Facebooku – škoda.

Na konec bych se vás rád zeptal, co si myslíte o členství ve straně (obecně), udělali by jste to taky, má to význam, …?

horní část článku byla převzata z: http://odsrychvald.blogspot.cz/2015/03/vstoupil-jsem-do-strany-styd-se-slysel.html

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka