Územní plán – připomínky … aneb není takové horko, aby ti nemohlo být ještě větší

Podstatná informace: Projednávání nového územního plánu pokračuje dále (patrně ve shodě s nastíněným harmonogramem v prezentaci z předchozího jednání ZM). Zastupitelům byly doručeny jednotlivé připomínky občanů k ÚP, které budou projednány patrně na dalších zasedání ZM.

Jak už nadpis článku napovídá, není nikdy tak horko, aby člověku nemohlo být větší. Co na tom, že venku je aktuálně 35°C a v pokoji 30°C. Stačí začít studovat jednotlivé připomínky občanů k návrhu nového územního plánu a číst lidské osudy, které jsou zde nastíněny, a je vám hnedle horko ještě větší.

Tu čtete o investovaných rodinných úsporách, tu o přání rozdělit pozemek rovnoměrně mezi potomky, vnoučata atd. A přitom víte, že jim patrně nemůžete vyhovět (z různých důvodů). Prostě nic veselého.

Snažím se dané připomínky studovat pečlivě – viz následující foto (pomůcky: výtisk úvodního návrhu ÚP, poslední verze ÚP, katastrální mapa, texty připomínek, návrhy rozhodnutí, … kafe):

Studování připomínek
Studování připomínek

Studují připomínky taky tak ostatní zastupitele?
Zeptejte se ho/ji!

2 komentáře u „Územní plán – připomínky … aneb není takové horko, aby ti nemohlo být ještě větší

  1. Zajímá mě to 4.8.2013 at 16:09

    Vyhodnocujete tento návrh http://www.mesto-bohumin.cz/cz/o-meste/uzemni-plan/9781-uzemni-planovani-rychvald.html nebo máte nějakou novější verzi? Jedná se hlavně o most v centrální části, který se najednou objevil v prezentaci ing. Třaskoše v červnu?

    • Jan Vavříček 4.8.2013 at 20:33

      Používal jsem návrh/mapu, která je na uvedených stránkách. Jaký most myslíte?

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka