Prosba na členy petičního výboru

Díky poslednímu článku v Karvinském deníku (Rychvaldem koluje petice za odvolání starostky) nám byla odhalena alespoň jedna osoba stojící za peticí, a to předsedkyně petičního výboru Michaela Kocurová.

Paní/slečnu Kocurovou jsem kontaktoval (email a FB) a požádal ji o setkání, abych si vyslechl argumenty tvůrců petice, atd. Bohužel mi bylo odpovězeno, že je momentálně zaneprázdněná, takže schůzka není možná.

Pro pořádek přikládám naši komunikaci:

Jan Vavříček (24 listopad v 12:30):
Dobrý den, přečetl jsem si
http://karvinsky.denik.cz/zpravy_region/20101124rychvald.html, kde jste byla označena za předsedkyni petičního výboru (předpokládám, že jde o vás). I když mám k této petici negativní postoj, tak bych se s vámi rád setkal (případně celým petičním výborem) a probral s vámi ona „přání voličů“.
Mě vyhovuje prakticky každý podvečer (od cca 16h).
předem děkuji za odpověď
JV

Michaela Kocurová (25 listopad v 20:16):
Dobrý den,
omlouvám se, ale jsem teď dost zaneprázdněna a v tuto chvíli Vám stejně nemohu říct nic jiného,než co jste se dočetl v tisku. Petice je k nahlédnutí na jmenovaných místech, pokud chcete znát její přesný obsah.
Přeji hezký den.
Kocurová

Jan Vavříček (25 listopad v 20:44):
Děkuji za odpověď,
i když není úplně taková, jaká by se mi líbila. Přesný obsah petice pochopitelně znám a v tisku se dá prakticky přečíst jen její „převyprávění“. Zajímala by mě vaše představa, „jak by to mělo být jinak“, … ale chápu, že nemáte čas.
JV


Prosím tedy ostatní členy petičního výboru (jejich identita mi bohužel není známá), aby mne libovolným způsobem kontaktovali. Chtěl bych se s nimi sejít a probrat jejich argumenty a připomínky – mohou mít přeci pravdu a já jsem se nikdy nebránil správným věcem. I samotný text petice se obrací na zastupitele obce – jimž jsem i já.

Napsat komentář

Jméno *
E-mail *
Webová stránka